دی ۲۶

مواد لازم

آب‌مرغ يك ليوان
پيازچه 200 گرم
قارچ 150 گرم
هويج دو عدد
جو پرک 1/5 پیمانه
شير يك ليوان
خامه سه قاشق سوپخوري
آبليمو، نمك و زردچوبه به ميزان لازم

 

طرز تهيه

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند ليوان آب روي حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج‌ها را رنده كرده و به آن اضافه مي‌‌كنيم. در انتها قارچ‌ها و پيازچه‌هاي خرد شده را به همراه نمك و زردچوبه به سوپ اضافه كرده و اجازه مي‌‌دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن‌گاه شير را اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه‌ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش مي‌‌كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه مي‌‌كنيم.

مدرس :خانم دهقان پوردر تاریخ19آذر1388

نوشتن دیدگاه

صفحه اصلی / درباره کانون / آرشیو نظرسنجی‌ها / گالری تصاویر /  تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به کانون فرهنگی تربیتی امام خمینی (ره) می باشد

اجرا و پشتیبانی توسط : ثمین رایانه