دی ۲۶

مواد لازم:
تخم مرغ زده شده=۱ عدد
میگو تمیز شده =۱ کیلو
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید=۱ لیوان
آرد سوخاری=۱ لیوان
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ میگوهای تمیز شده را شسته در ظرفی با آبلیمو،سیر له شده و ادویه مخلوط کنید.
۲٫ ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شود.
۳٫ تخم مرغ زده شده+آرد سفید+آرد سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه بریزید.
۴٫ میگوها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
۵٫ میگوها را در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی کاغذ روغنی یا در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۶٫ میگوهای سرخ شده را در ظرفی چیده اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

۲ دیدگاه برای “ کلاس آشپزی(میگو سوخاری)”

  1. زهرا می گوید:

    سلام ازتون خيلي ممنونم خيلي خوب بود هموني كه مي خواستم البته مامانم مي خواست. سعي كنيد متلباتونو بيش تر كنيد!!!!!! درظمن يادم رفت بگم غذاي آسوني بود بازم ممنون

  2. مدیر سایت می گوید:

    ما هم بخاطر بازدید از سایتمون ممنونیم

نوشتن دیدگاه